Организиране на събития

За провеждане на вашите тиймбилдинги, презентации, или семинари, хотелът разполага с подходяща конферентна зала с 40 места, която е оборудвана с мултимедия и WiFi

Хотел „Еделвайс“ приема групови посещения и с радост организира събития по различни поводи.

За провеждане на вашите тиймбилдинги, презентации, или семинари, хотелът разполага с подходяща конферентна зала с капацитет от 40 места, която е оборудвана с LED мултимедия и безжичен интернет (WiFi). Едно приятно и свежо допълнение е и красивата гледка към планината.

Позволете ни да станем част от едни от най-важните моменти във вашия живот. За целта, имаме готовност да организираме и посрещнем гостите за вашата сватба, абитуриентски бал, или кръщене. На ваше разположение са :

  • Нашият ресторант с общо 80 места (60 на закрито и 20 на откритата тераса), където можете да опитате от вкусни ястия, сготвени и поднесени по един изискан начин; Независимо какъв е повода, ние отлично знаем, че вкусната и добре приготвена храна е в сърцето на всяко едно събитие.

  • Релакс зона – разполагаме със стая за масаж, джакузи, парна баня и сауна;

  • Лоби бар – най-доброто място, където можете да се отпуснете на нашата мека мебел, с чаша от любимото питие;

  • Игралната зала – предлагаме маса за билярд, джага, шах и други забавления като част от  фото-изложбата, разказваща за строителството и откриването на Дом-паметник Бузлуджа.

  • Винарната – отпийте глътка история и се насладете на нашата селекция от отлежали вина, който ще погъделичкат сетивата ви. Предлагаме специална авторска селекция от най-добрите вина, произведени в България през последните 10 години - сред тях ще откриете изисканото розе „Jamais vu“, или пък совиньон блан „Le Photographe“ на Minkov Brothers, La Bella (Cabernet Sauvignon & Merlot & Syrah & Malbec) и Bio Wine Katarzyna (Merlot & Syrah) на Katarzyna Estate, както и прекрасните вина на Midalidare Estate. Винарна е обзаведена изцяло в дърво, с огромна маса и витрини за бутилките отлежало винo. Дървото е ново, но специално състарено, за да подхожда на дърворезбите около стените и опушената стъклопис на витражите - един изключително скъп шедьовър на изобразителното изкуство, който изцяло пасва на цялостната визия на хотела.

Доверете се на нашия опит и доказан професионализъм. Очакваме ви!

captcha Нов код